Florence grupa

Osobni odnos uz dozu medicinske izvrsnosti

Naručite se

Florence grupa

Florence grupa nastala je kao logični korak okrupnjivanja šest pravnih subjekata iz područja fizikalne terapije, njege u kući, sanitetskog prijevoza, medicinskog nadzora, prijevoza osoba s invaliditetom, palijativne skrbi, medicinske asistencije nastalih dugogodišnjim uspješnim radom obitelji Matas sa sjedištem u Solinu. Danas grupa broji preko 80 stalno zaposlenih osoba i veći broj stalnih suradnika. Naši poslovni prostori prostiru se na preko 1700 m2 te su opremljeni najmodernijim uređajima potrebnim za besprijekorno pružanje usluga u zdravstvu, za što posjedujemo ISO 9001 certifikate izvrsnosti. Stabilan smo i dugotrajan partner Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje te zajednički gradimo odnos s javnošću oko pružanja kompletne zdravstvene skrbi. Naša flota broji 26 vozila specijaliziranih za transport osoba s poteškoćama u kretanju te sanitetski prijevoz. Nastavna smo baza Odjela za zdravstvene studije Sveučilišta u Splitu, Visoke škole Aspira i Zdravstvenog učilišta Medical.

Florence grupa se sastoji od sljedećih pravnih subjekata:

  • Ustanova za zdravstvenu njegu Florence
  • Ustanova za zdravstvenu njegu Priska Med
  • Florence Prijevoz d.o.o.
  • Ustanova za zdravstvenu skrb Ružica
  • Florence Turizam d.o.o.
  • Epiona d.o.o.

NAŠA MISIJA

Uživajući višegodišnje povjerenje zajednice, tradicijom, kvalitetom i znanjem naših djelatnika unapređujemo njegu i skrb u svakom smislu.

NAŠA VIZIJA

Naša je vizija postati najbolji integrirani pružatelj usluga u zdravstvu diljem Hrvatske. To za nas znači da svakom partneru možemo ponuditi optimalne usluge i proizvode u okviru cjelokupnog javno – privatnog zdravstvenog sektora. Zajedno s našim zaposlenicima oblikujemo budućnost, a za postizanje dugoročnog uspjeha tvrtkom upravljamo na održiv i korektan način.

NAŠA FILOZOFIJA

Predani smo održivosti grupe i dugoročnom povećanju vrijednosti. Usredotočeni smo na održivi rast koji postižemo stalnim prilagođavanjem potrebama naših klijenata te daljnjim razvojem kako bi osigurali zadovoljstvo klijenata. Naši zaposlenici su temelj našeg uspjeha. Održavajući njihovu daljnju ciljanu edukaciju u svim područjima, doprinosimo napretku pojedinca, ali i jamčimo i uspješan razvoj cijele Grupe. To nam omogućuje da ispunimo naše zadaće, sada i u budućnosti.

NAŠA STRATEGIJA

Svoje djelovanje prilagođavamo potrebama klijenata, jer njihov uspjeh i zadovoljstvo doprinose našem uspjehu. Izvrsnost usluge glavni je čimbenik našeg uspjeha. To, s jedne strane, znači kako u našem svakodnevnom radu težimo najvišoj mogućoj razini kvalitete, dok smo, s druge strane, izrazito svjesni troškova. Svoju ekološku i društvenu odgovornost shvaćamo vrlo ozbiljno.

NAŠA KULTURA POSLOVANJA

Razmišljamo zajedno globalno – djelujemo lokalno! Napredak ostvarujemo primjenjujući koncepte koji su se pokazali uspješnima u mnogim zemljama. Kontinuirano izgrađujemo svoj koncept razmjene najboljih praksi te potičemo promišljanje koje prelazi granice pojedinog sektora, a istovremeno smo vrlo usko povezani s tržištem, što nam omogućuje da fleksibilno i brzo reagiramo na specifične zahtjeve pojedinog lokalnog tržišta. Dugoročno nastojimo povećati kvalitetu života naših zaposlenika i korisnika pritom radeći po načelima održivog rasta.

NAŠE VRIJEDNOSTI

U svom djelovanju uvijek slijedimo vrijednosti koje vrijede za cijelu Grupu. One su temelj za svakodnevno ispunjenje naše misije. Naši vrijedni zaposlenici su temelj našeg uspjeha.

0
Provedenih usluga godišnje
0
Zadovoljnih korisnika
0
Vrijednih djelatnika
0
Godina djelovanja

Pošalji upit

Tu smo za Vas; možete se naručiti 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.
Naši djelatnici će na upit odgovoriti u najkraćem roku.