COVID-19 testiranje

Testirajte se na COVID-19 iz sigurnosti i udobnosti Vašeg doma u najkraćem roku.

Brzi Antigenski test

kn60
 • u našoj Ustanovi (Priska Med, Kroz Smrdečac 45, Split), u centru Mall of Split ili;
 • 190 kuna na Vašoj lokaciji (u Splitu i okolici)
 • Brza isporuka rezultata na Vaš e-mail s EU digitalnom COVID potvrdom
 • Unos rezultata u HZZO sustav
 • Testovi validni po HALMED-u

Testiranje za Vaše događaje

 • Cijena ovisi o broju uzvanika i mjestu testiranja
 • Brza isporuka rezultata na Vaš e-mail s EU digitalnom COVID potvrdom
 • Unos rezultata u HZZO sustav
 • Licencirani provoditelji testiranja – profesionalni i stručni timovi omogućuju brzo i efikasno provođenje testiranja
 • Vi bezbrižno uživate s Vašim gostima

PCR test

kn500
 • u našoj Ustanovi ili;
 • 590 kuna na Vašoj lokaciji (u Splitu i okolici)
 • Rezultati unutar 24h
 • Nalaz šaljemo na Vaš e-mail

Za sve dodatne upite i informacije budite nas slobodni kontaktirati! Dostupni smo svakim danom (24/7).

Kontaktirajte nas

ili

  S uputnicomBez uputnice

  Više o uslugama

  Brzi antigenski test

  Brzi antigenski testovi (eng. rapid antigen test) omogućuju efikasno i pouzdano testiranje na COVID-19. Uzorak se uzima brisom iz nosa ili grla. Rezultati testa doznaju se unutar 10 minuta, a isporučuju se u obliku EU digitalne COVID potvrde na Vaš mail.

  Naši COVID-19 testovi validni su po HALMED-u (Agencija za lijekove i medicinske proizvode), a rezultati testiranja se unose u sustav Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje, što omogućuje izdavanje COVID-19 EU digitalne potvrde za hrvatske građane. Potvrde se mogu koristiti kako za putovanja, tako i za pristupanje javnim događajima koji zahtijevaju posjedovanje digitalne COVID potvrde. Po potrebi za putovanja na destinacije izvan EU izdajemo i poseban negativan nalaz na engleskom jeziku.

  Testiranje vršimo u našoj ustanovi Priska Med (Kroz Smrdečac 45, Split), uz sve propisane javnozdravstvene mjere. Testiranje na Vašoj lokaciji je moguće uz prethodnu najavu.

  Često postavljana pitanja:

  Koje brze antigenske testove koristite?

  • Florence grupa koristi brze antigenske testove proizvođača Alltest (96,40% osjetljivost, 99.90% specifičnost, 98.20% preciznost)

  Što ako smo pozitivni na brzom antigenskom testu?

  • Ako budete pozitivni na antigenskom testu, dužni smo Vaš rezultat prijaviti nadležnim epidemiološkim službama i unijeti ga u sustav Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje. Nakon pozitivnog brzog antigenskog testa preporučena je izolacija, kao i testiranje PCR testom za sigurnu provjeru prisutnosti virusa u Vašem tijelu.

  Mogu li se Vaši testovi koristiti za putovanja izvan Hrvatske?

  • Da, svi naši testovi validni su po standardima međunarodnih javnozdravstvenih agencija i organizacija, pa se stoga mogu koristiti za putovanje unutar i izvan Europske unije.

  Treba li mi brzi antigenski test za putovanje?

  • Kako bi saznali koji test trebate za putovanje u drugu državu, provjerite na web stranicama nadležnih institucija u odredišnoj državi. Korisna Vam može biti i sljedeća web stranica: https://www.iatatravelcentre.com/world.php

  Testiranje za Vaše događaje

  U mogućnosti smo organizirati grupna COVID-19 testiranja za vjenčanja, sportska događanja, koncerte i sve druge događaje koja uključuju javna ili privatna okupljanja većeg broja osoba, sukladno odredbama nadležnih hrvatskih javnozdravstvenih institucija.

  Testiranje traje u prosjeku 10 minuta  po osobi (s isporukom rezultata). Za pristupanje testu i izdavanje rezultata, potreban je OIB osobe koja se testira, ili osobna iskaznica/putovnica. Cijena testiranja u našoj ustanovi je 60 kn, a cijena testiranja na Vašoj lokaciji ovisi o danu i mjestu testiranja.

  Proces sadrži nekoliko koraka:

  1. U dogovoru s Vama, organiziramo testiranje u određenom vremenu u našoj ustanovi (Priska Med, Kroz Smrdečac 45, Split) ili na Vašoj lokaciji (sala za vjenčanja, sportska/koncertna dvorana…).
  2. Naši profesionalni i stručni timovi za testiranje sastoje se od licenciranog medicinskog osoblja i administrativnih djelatnika, kako bi testiranje i izdavanje nalaza obavili u što bržem vremenu.
  3. Rezultate testa unosimo u sustav Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje i na Vaš e-mail šaljemo EU digitalnu COVID potvrdu o testiranju koja vrijedi 48 sati.
  4. S COVID-19 digitalnom potvrdom i QR kodom Vaši gosti pristupaju događaju.

  Često postavljana pitanja:

  Jesu li Vaši testovi važeći za javne događaje poput koncerata i nogometnih utakmica?

  • Da, s našim testovima i digitalnom COVID potvrdom možete pristupiti na sve javne događaje za koje je potreban negativan COVID brzi antigenski test.

  Tko se mora testirati?

  • Testirati se moraju sve osobe koje nisu cijepljenje i koje nemaju potvrdu o preboljenju COVID-19 u zadnjih 6 mjeseci. Djeca do 12 godina se ne moraju testirati.

  Što ako smo pozitivni na brzom antigenskom testu?

  • Ukoliko ste pozitivni na brzom antigenskom testu, ne smijete prisustvovati događaju. Preporučena je samoizolacije i testiranje PCR testom.

  Koji su načini plaćanja?

  • Plaćanje se vrši sukladno prethodnom dogovoru. Testiranje možete platiti odmah (ukoliko znate broj osoba), ili nakon događaja (kada se utvrdi broj testiranih osoba), a Vaši gosti mogu po izboru platiti sami za sebe – odluka je na Vama. Plaćanje se vrši gotovinski, transakcijskim računom ili karticom (osim American Express).

  Koliko unaprijed se trebamo dogovoriti za testiranja?

  • Potrebno nas je kontaktirati 2 dana unaprijed kako bi pravovremeno dogovorili i organizirali testiranje, a čak i ako nas kontaktirate kasnije, pokušat ćemo se prilagoditi Vašim potrebama.

  Koji su podaci potrebni?

  • Potrebno je ostaviti nam Vaše ime i prezime, kontakt podatke (e-mail i broj mobitela), broj osoba za testiranje te preferirano mjesto i vrijeme testiranja. Za najbrže obavljanje testiranja, možete dostaviti popis uzvanika s OIB-ima.

  PCR test

  RT-PCR (eng. Polymerase Chain Reaction) testovi vrše se uzimanjem brisa iz nosa ili grla i pohranjivanjem uzoraka u posebnu epruvetu. Taj uzorak tada prolazi detaljnu laboratorijsku analizu koja otkriva prisutnost virusa u tijelu.

  PCR test možete obaviti u našoj ustanovi (Priska Med, Kroz Smrdečac 45) ili na Vašoj lokaciji, uz prethodan dogovor. Rezultati laboratorijske analize na engleskom jeziku stižu na Vaš mail unutar 24 sata. Nalazi su validni za pristupanje javnozdravstvenim ustanovama, za putovanja izvan Hrvatske i sva druga mjesta gdje se zahtijeva prethodno PCR testiranje.

  Često postavljana pitanja:

  Što ako smo pozitivni na PCR testu?

  • Ako budete pozitivni na PCR testu, dužni smo Vaš rezultat prijaviti nadležnim epidemiološkim službama i unijeti ga u sustav Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje. Vi morate ostati u izolaciji koja traje 10 dana.

  Mogu li se Vaši testovi koristiti za putovanja izvan Hrvatske?

  • Da, svi naši testovi validni su po standardima međunarodnih javnozdravstvenih agencija i organizacija, pa se stoga mogu koristiti za putovanje unutar i izvan Europske unije.

  Treba li mi PCR test za putovanje?

  • Kako bi saznali koji test trebate za putovanje u drugu državu, provjerite na web stranicama nadležnih institucija. Korisna Vam može biti i sljedeća web stranica: https://www.iatatravelcentre.com/world.php

  Ostale usluge

  COVID-19 TESTIRANJE

  U našoj ustanovi ili na Vašoj adresi. Međunarodno validni testovi s EU digitalnom COVID potvrdom. Rezultate šaljemo na Vaš e-mail.

  Kontaktirajte nas

  SANITETSKI PRIJEVOZ

  Pouzdan, prilagođen, točan i kvalitetan transport do željene destinacije, neovisno o zdravstvenom stanju pacijenta i dužini putovanja.

  Kontaktirajte nas

  FIZIKALNA TERAPIJA

  Više nemate osjećaj sigurnosti, stabilnosti i gipkosti kao ranije? Dobra pokretljivost ne bi trebala biti samo uspomena.

  Kontaktirajte nas

  PROMJENA KATETERA

  Ukoliko ste u potrebi ste za bezbolnim i pravovremenim promjenama urinarnih katetera u udobnosti vlastitog doma.

  Kontaktirajte nas