Privacy Policy

Florence grupa obrađuje Vaše osobne podatke u svojstvu voditelja obrade poštujući privatnost sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (EU) 2016/679. Podaci se obrađuju u svrhu pružanja socijalne, zdravstvene, ekonomske i turističke usluge, u svrhu javnog interesa u području javnog zdravlja, svrhu kontaktiranja, ili javljanja na objavljeni natječaj za posao, te druge svrhe o kojima su pojedinci informirani u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka.

Svi prikupljeni podaci obrađuju se sukladno Zakonu, transparentno uz propisana ograničenja svrhe i pohrane, s ciljem dobivanja točnih i cjelovitih podataka, uz poštivanje klauzule povjerljivosti. Posjetitelj ove stranice ima pravo i može tražiti ispravak, pristup, brisanje i ograničenje distribucije osobnih podataka te ima pravo na pritužbu ukoliko se podaci koriste suprotno važećim propisima. Pisani zahtjev moguće je uputiti na info@florence.hr. Navedene osobne podatke prikupljamo i obrađujemo samo u određenu svrhu. Svi osobni podaci koje čuvamo su osigurani i dostupni samo ovlaštenim osobama. U slučaju povrede zaštite osobnih podataka, Florence grupa postupa prema Protokolu.

Florenca grupa koristi kolačiće na svojim web stranicama kako bi pružila što bolje iskustvo posjetiteljima stranice i pratila način korištenja iste. Pojedinosti o kolačići, načinu njihova korištenja, pohranjivanja i blokiranja nalaze se na ovoj stranici, pod posebnom rubrikom naziva “Upotreba kolačića”. Prilikom prikupljanja osobnih podataka moguća je i pohrana određenih podataka od strane platforme Google Analytics, a o kojoj ste platformi detaljnije upoznati kroz pravila o korištenju kolačića. Za više podataka o pravilima privatnosti platforme Google Analytics, možete se informirati putem sljedećeg linka:

Naše pojedine usluge dostupne putem Internet sadržaja na našoj stranici omogućuju Vam izravno kontaktiranje Florence Grupe u svrhu postavljanja upita i rezervacija termina preko online formulara. Zbog naših pojedinih usluga, moguće je da ćemo od Vas zatražiti određene osobne podatke kako biste se Vi mogli koristiti navedenim uslugama te kako bi mi s druge strane mogli postupiti po Vašem zahtjevu u navedenoj situaciji. Vaši osobni podaci su nužni jer bez njih nismo u mogućnosti postupiti po zahtjevu ili dati prikladan odgovor. Primjerice, u takvoj situaciji se od Vas može tražiti Vaša e-mail adresa, ime, prezime, broj mobitela i slično. Za korištenje usluga i informiranja o uslugama, u određenim situacijama je moguće da ćemo prikupiti podatke o Vama koristeći druge internet platforme i izvore, koji se mogu kombinirati s ostalim podacima a za čije korištenje nam Vi date dopuštenje. Kao rezultat navedenoga moguće je da Vam se putem društvenih mreža prikazuju oglasi te šalju promotivne poruke i informacije koje bi prema rezultatima Vašeg pretraživanja bile prilagođene Vašim interesima. Cilj navedenog prikupljanja podataka je unapređenje Vašeg korisničkog iskustva te unapređenje kvalitete usluge od strane Florence grupe. Takvi alati mogu biti ugrađeni u različiti mrežni sadržaj i mogu dopustiti poslužiteljima čitanje točno određene vrste podataka s Vašeg uređaja poput vremena i datuma pristupanja web stranici te IP adrese Vašeg uređaja i slično. Sukladno navedenome, ne vršimo posebnu obradu niti pohranu podataka koje ostavite putem navedenih alata već se sve informacije koriste radi komunikacije i poboljšanja usluge.
Florence grupa koristi određene pratilice treće strane u različite svrhe (npr. Facebook, Facebook Pixera), uključujući analizu upotrebe usluga i pružanja sadržaja i oglasa koji su prilagođeni Vašim potrebama i interesima. Za više podataka o spomenutim alatima, možete se informirati putem sljedećih linkova:

Pristupom i upotrebom ove web stranice pristajete na korištenje opisanih alata te korištenje drugih podataka na Vašem uređaju. Isto tako, pristajete na to da Florence grupa i treće strane mogu pristupiti kolačićima, tehnologijama lokalnog pohranjivanja, i pratilicama. Naše posjetitelje upozoravamo i ističemo kako usred ubrzanog razvoja tehnologije, svaki korisnik Internet sustava mora biti svjestan da niti jedan sustav nije u potpunosti siguran i kako objektivno nije moguće unaprijed predvidjeti sve rizike koji mogu nastati na web platformi. Mi kao Florence grupa ne možemo utjecati na manjkavost usluga koje pružaju treće strane, a koje su nužne radi postojanja ove web stranice. Nedopušteni napadi na ovu stranicu uvijek su mogući, ali mi kao Florence grupa razumno nastojimo umanjiti i na vrijeme sankcionirati sve rizike koji mogu nastati, s ciljem da svoj sustav zaštite osobnih podataka učinimo što je moguće sigurnijim.

Osobne informacije koje dajete Florence grupi kontrolirate Vi sami. Ukoliko odlučite da s nama ne želite podijeliti svoje određene podatke, nećete biti u mogućnosti pristupiti pojedinim područjima na našim web stranicama. Korisnici koji žele povući privolu, mogu to učiniti klikom na posebni istaknuti link odjave koji se nalazi na ovoj stranici.

Florence grupa savjetuje posjetitelje naše web stranice s malodobnom djecom da pripaze na njihovu aktivnost na mrežnim stranicama. U slučaju stjecanja podataka o maloljetnicima Florence grupa iste neće prikupljati i protokolirati bez posebnog prethodnog odobrenja te se ispunjeni formulari od strane maloljetnika (ukoliko se utvrdi da je osoba maloljetna) neće uzimati u obzir.